avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... drepturi copil cu handicap
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

drepturi copil cu handicap

Legea 448/2006 prevede niste drepturi pentru copilul cu handicap GRAV, procedura de aplicare a legii lasa loc de interpretari, astfel incat legea nu se aplica unitar ci dupa cum interpreteaza juristii locului ( de ex in Bucuresti unele sectoare acorda anumite drepturi, altele nu).

Este posibil asa ceva? Unde ma pot lamuri exact care sunt drepturile copilului meu cu handicap, in instanta ?As dori o consultatie referitor la aceasta problema.
Cel mai recent răspuns: crisdd , utilizator 15:50, 6 Noiembrie 2008
Domunule Catalin va multumesc pentru sustinere.

As mai avea o intrebare adresata juristilor cu experienta in instanta. Exista si posibilitatea sa pierd acest proces, in acest caz ar trebui sa platesc cheltuielile de judecata. La ce suma s-ar putea ridica acestea ?
Bine ar fi sa fiti reprezentata de avocat. Nu exista proces usor. O asistare juridica si o reprezentare calificata ar putea face diferenta. E foarte important sa stiti asta.


Stiu sectoare unde nu este nici o problema, mama este in concediu, tata primeste indemnizatie , la fel si in tara.





poate nu inteleg bine, eu sunt in concediu ingrijire copil pana la 7 ani pt care primesc indemnizatie de la directia de munca. sa inteleg ca si tatal ar putea beneficia de indemnizatie de la dgaspc?














Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2008
crisdd, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie insotitor - copil incadrat in grad de handicap grav dalerona dalerona Buna seara! As dori sa ma lamuriti in legatura cu o problema, desi am consultat mai multe raspunsuri pe forum, nu m-am lamurit pe deplin. Am un copil de 1 an ... (vezi toată discuția)
Copil cu sindrom down adrianungureanu976 adrianungureanu976 Buna ziua, Pe 11 iunie s-a nascut fetita mea, care are sindrom Down, precum si malformatii cardiace. Inteleg ca s-ar incadra la gradul 1 de handicap, sau ... (vezi toată discuția)
Drepturi copil 4luni cu handicap grav down down Buna ziua sunt mama a 6copii din care cel mic de 4 luni este diagnosticat cu sindrom down. Am certificatul de handicap.Am depus actele pentru indemnizatia de ... (vezi toată discuția)