avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare administrator
Discuție deschisă în Executare silită

executare administrator

Buna ziua, am si eu o neclaritate si va rog sa ma ajutati. Am citit un subiect despre raspunderea administratorilor in ceea ce priveste societatea dar nu-mi este clar.
In cazul in care, o firma primeste o amenda de la finante, dar pe care nu o plateste, ce poate pati administratorul? Cum decurge executarea silita? Poate fi executat doar daca firma intra in faliment? Societatea are activitatea suspendata. Nu exista bunuri pe firma. Sediul firmei este la domiciliul administratorului.
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 19:40, 18 Octombrie 2011
AFP in baza normelor fiscale poate emite o decizie prin care administratorul SC sa plateasca debitele persoanei juridice. Aceasta procedura nu are nici-o legatura cu legea insolventei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta executorilor judecatoresti Cristianna Cristianna Buna ziua!Am de executat silit o hotarare judecatoreasca in care o firma ne este datoare 300.000 milioane lei impreuna cu dobanda legala.Firma se afla la 500 ... (vezi toată discuția)
Executari silite pentru administratori firme in insolventa mirela_man mirela_man Buna ziua, As avea doua intrebari .Firma se afla in insloventa din decembrie 2007.Inainte de intrarea in insolventa Adminsitratorul societatii a luat 2 ... (vezi toată discuția)
Faliment la cererea debitorului romeo mart romeo mart o firma de transport copii a cumparat in leasing 5 masini de transport pe care nu le-a achitat in totalitate decat 50% . cum au aparut 8 firme numite ... (vezi toată discuția)