Ecuatie-Pe la 1968 ceausescu nu era prea larg la inima da nici nu lua capu cuiva care facea casa far de autorizare.Plateai 2000 amenda si chitanta era act de capatai.Mama pe casa are ca act doar o Hotarare Jud care ii atribuie prin partaj casa.Bun la toate ca act de proprietate dar care devine tot mai dificil de recunoscut pe la autoritati,ca sa faci C.I. de ex.Nu mai discut ca starea actului pe pergament pe o masina cu ciocane din 9sutitoamna este atifact.Unde mergi,oameni noi,ti se cere act de proprietate,contract de inchiriere,autorizare de constructie cu aviz de terminat executia.Toti se uita la pergament ca la hartia igienica.Eu ma pricep la multe cu performana,dar la treaba asta nu ma duce mintea decat sa vand casa la unu de la care s-o cumpar ca sa am act desi nimeni nu e mai proprietar pe pamantu asta de la Cuza incoa decat mine.Cu respect pentru cei ce slujesc legea!Popescu.
Dl. Eugen, care este necunoscuta in ecuatia dv?
Nu este intabulat imobilul in cf? sau de ce vreti un alt act de proprietate...cu scuzele de rigoare daca am inteles gresit "ecuatia" dv.
Domnule hotararea de partaj este actul dvs de proprietate.Daca aceasta nu este intr-o stare prea buna ,adresati-va judecatoriei unde s-a pronuntat hotarea si solictati o legalizare dupa sentinta de la mapa instantei.Platiti taxa de 2 lei si un timbru de 0,15 lei.Apoi procedati la inregistrarea ei in evidentele cadastrale.Daca nu aveti act pe teren puteti sa va dresati judecatoriei cu o cerere ,dar angajati-va avocat nu pot sa va explic toata procedura.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Divort prima casa
alinaqf
Buna ziua,
Concret, am divortat, si am hotarat iar apartamentul ramane la mine (eu am fost coplatitor, va trebui sa devin titular de credit).
Totul se ... (vezi toată discuția)
Donatia
griglucia
In urma divortului mi-a ramas casa care la baza ei este o donatie din partea fostiilor socrii,fostul sot mi-a lasat casa mie in urma partajului.Mentionaz ca eu ... (vezi toată discuția)