Imobilul respectiv mi-a revenit mie in proprietate deplina din mai 2009 prin HJ
In timpul unei altercatii in 2004 si hartuieli, am dat scris ca nu am nevoie de nimic si el o foloseste. Nu e o procura propriuzis. Am tarait-o asa pana in 2009 cand am ajun la divort si partaj imobiliar. El a ramas cu alte proprietati , iar casa care ne-am inteles ca -mi revine mie si a fost consemnata in HG cf intelegerii a fost construita in 2006 ,unde am si resedinta de altfel, neavand alta proprietate .
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
AJUTOOR ! Mai doresc si alte opinii in legatura cu actul de V/C facut de fostul sot .
Am discutat cu doi avocati si parerile sunt impartite .
IN fapt acest act a fost facut de ex-sot pe 23 aprilie 2014 folosind o procura pe care i-am dat-oin 2004 pentru niste vanzari unuri comune in calitate de soti, acestea s-au si facut . In 2009 am divortat si am impartit cele 3 imobile : domiciliu conjugal (piata Unirii ) si un imobil oras Pantelimon revenindu-i sotului ,iar mie imobilul cu pricina , situat tot in Pantelimon,vecin cu celalalt . Deoarece hartuiala era continua si agravanta,am hotarat sa vand si sa plec, eu nemailocuind acolo,iar fratelemeu s-a mutat acolo sa aiba grija de casa,lucruri, caini . Avand relatii la politie si-a permis sa faca tot felul de abuzuri :taiere de lumina, gaze, cablu si net, sustragere de bunuri imobile nepartajate,amenintari cu moartea ,depozitari de arme de foc pe proprietate, taierea gardului de separatie,....hartuiala de neimaginat. La sesizarea politiei,aceasta nu a facut nimic in afara de a-l amenda pe fratele meu cu maxim amenda deoarece au fost deranjati sa intervina.
In fine, am hotarat sa vand si saplec definitiv . Astfelam aflat de la intabulare ca totul e blocat ca e un contract de V/C pe ac adresa pe 23 aprilie a.c. la notarul X . Am mers pe 29 mai la notarul X , am luat documentele si am constatat ca l-a vandut copilului nostru major ,si ca-i facuse pe 22 aprilie (cu o zi inainte de vanzare) si buletin pe proprietatea mea, eu nestiind nimic de acest lucru decat dupa intrarea in posesie a actelor de la notariat . Precizez ca nu as fi avut nimic impotriva sa-i stabilesc domiciliul acolo , ba el chiar a refuzat acest lucru cand i-am promis sa vina acolo si sa se ocupe de afacerea mea,el refuzand
Mai nou, pe 30 mai a.c. am aflat ca fiul meu a introdus actiune si luni2 iunie va veni sa ma evacueze. .
Intrebarile mele :
1) Cu ce acte i-a facut politia CI fiului meu atata timp cat actele proprietatii mele si nu am participat ? Probabil s-a folosit de acte false ex-sotul?
2) Ce pot face in situatia in care acum sunt intre ciocan si nicovala si nu vreau ca fiul sa pateasca ceva urmare aceste uneltiri a tatalui sau , el probabil fiind incantat de asta .
3) In cazul in care inaintez luni actiunea , avocatii spunandu-mi ca voi avea castig , dar e de durata ,iar luni vine fiul meu si ma evacueaza ce mai pot face ?
Precizez ca ex-sotul are relatii in structurile de politie si se lauda permanent cu asta , avand o afacere cu arme si munitii.
Precizez ca am renuntat la afacerea ce-mi asigura existenta, datorita scandalurilor la care asistau clientii , eu stand la prieteni si deci traiesc momentan din ajutor rude , pensie mama.
Precizez ca toate reclamatiile scrise facute la politie nu s-au rezolvat ,si ca am dovezi doar inregistrarile audio si video facute de mine,fratele meusi camerele video de pe proprietate , inregistrari facute chiar si in prezenta agentilor de politie Pantelimon .