avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Suma minima contract inchiriere garsoniera
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Suma minima contract inchiriere garsoniera

Buna ziua,

As dori sa stiu care este suma minima care poate fi stipulata intr-un contract de inchiriere ce va fi declarat la Administratia Financiara. Mentionez ca persoana care va locui in chirie este cetatea non-ue. Contractul de inchiriere trebuie inregistrat pentru a se obtine viza de sedere temporara (in prezent este student anul 2 la o facultate din Bucuresti).

Va multumesc mult pentru ajutor.

Cel mai recent răspuns: CamiV , utilizator 21:38, 18 Octombrie 2011
nu exista o suma minima stabilita legal.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ContSters61499 ContSters61499 Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti daca se poate in privinta urmatoarei probleme: Un SRL incheie un contract de inchiriere cu o persona fizica. Acest contract ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire curta curta Buna ziua, Copilul meu este student in Bucuresti , nu are venituri , locuieste cu chirie si as dori sa stiu daca poate beneficia de ajutor de incalzire . Va ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu un cetatean non ue carmarial carmarial buna ziua, sunt cetatean roman si doresc sa ma casatoresc cu un cetatean non ue (pakistanez). as vrea sa stiu daca in urma casatoriei va obtine niste drepturi ... (vezi toată discuția)