avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor de incalzire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor de incalzire

Buna ziua,
Copilul meu este student in Bucuresti , nu are venituri , locuieste cu chirie si as dori sa stiu daca poate beneficia de ajutor de incalzire . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: curta , utilizator 09:42, 2 Septembrie 2013
Copilul meu este student in Bucuresti , nu are venituri , locuieste cu chirie si as dori sa stiu daca poate beneficia de ajutor de incalzire.

Da, poate beneficia.
Trebuie sa faca dovada ca locuieste cu chirie printr-un contract de inchiriere inregistrat la Administratia financiara de sector.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutoarele de caldura lili_soaca lili_soaca locuiesc in bucuresti sectorul2 impreuna cu fetita mea de 3 ani, intr-un apartament cu 3 camere mostenit de tatal meu de la parintii lui. eu si fetita avem ... (vezi toată discuția)
Suma minima contract inchiriere garsoniera CamiV CamiV Buna ziua, As dori sa stiu care este suma minima care poate fi stipulata intr-un contract de inchiriere ce va fi declarat la Administratia Financiara. ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire studenti daanaa19 daanaa19 daca suntem 2 studente, stam in chirie in sectorul 2(avem contract), nu lucram deci nu avem venituri, nici nu avem nimic pe numele nostru, putem beneficia de ... (vezi toată discuția)