avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire studenti
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire studenti

daca suntem 2 studente, stam in chirie in sectorul 2(avem contract), nu lucram deci nu avem venituri, nici nu avem nimic pe numele nostru, putem beneficia de subventie?

Cel mai recent răspuns: daanaa19 , utilizator 12:30, 22 Octombrie 2013
Titularul ajutorului pentru încălzirea locuinţei este:
- proprietarul locuinţei;
- persoana care a înstrăinat locuinţa pe baza unui contract cu clauză de întreţinere;
- titularul contractului de închiriere;
- alt membru de familie major şi legal împuternicit de proprietar/titular de contract de închiriere;
- reprezentant legal pentru persoane singure care nu au împlinit 18 ani.

Daca intruniti celelalte conditii,puteti beneficia de ajurorul de incalzire
si contractul trebuie inregistrat la circa financiara? noi am facut un contract..neoficial sa zic..nu are numar de inregistrare sau altceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de incalzire curta curta Buna ziua, Copilul meu este student in Bucuresti , nu are venituri , locuieste cu chirie si as dori sa stiu daca poate beneficia de ajutor de incalzire . Va ... (vezi toată discuția)
Este discriminare? scarlet scarlet asociatia de proprietari are dreptul sa-mi conditioneze acordarea ajutorului pentru incalzire de trecerea la intretinere a fiicelor mele? mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ch_mi ch_mi 1.Ma intereseaza daca pot sta cu chirie in apartamentul mamei mele cu contract de inchiriere?Ea locuieste in acest apartament.Acum am adresa la socrii ... (vezi toată discuția)