avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... totul despre fond funciar si retrocedarea terenurilor ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

totul despre fond funciar si retrocedarea terenurilor agricole si padurilor

Poate e cineva care sa-mi dea vreo adresa cu informatii despre aceste legi. Astept raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 03:47, 19 Octombrie 2011
poate va ajuta [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înființare centru colectare și distrugere a deșeurilor periculoase Bogdan.bodnaruc Bogdan.bodnaruc Bună, Sunt nou pe acest forum legislativ si vreau, daca se poate, unele informații necesare despre înființarea unui centru pentru colectarea și ... (vezi toată discuția)
Am lucrat si nu am primit bani gigipaler gigipaler buna , am un caz mai special un pic... m-am angajat la o pizzerie din italia , roma, in luna februarie , patronul mia spus ca imi poate oferi intre 600 si 700 ... (vezi toată discuția)
Problema cu o firma de turism, refuz primire sesizare dodorel62 dodorel62 Am mers si am luat un bilet pentru o excursie de la o agentie de turism si am solicitat date concrete despre aceasta ,dar acestea nu au fost concrete ,fapt ce ... (vezi toată discuția)