avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... terenuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

terenuri

Parintii mei au cumparat parcele de teren agricol intravilan si extravilan in urma cu vreo 10 ani(pe care le lucreaza si au fost trecute la registrul agricol al primariei si platite impozite) de la anumite persoane care acestea sunt decedate ,iar mostenitori care mai exista sunt undeva prin Ungaria,nu cunosc si nu stiu nimic despre ei citi ar fi sau domiciliul lor.Sunt ceva contracte de vinzare-cumparare facute de mina in care specifica ;subsemnatul X am cumparat de la Y terenul din ...mentionat doar locul ,de exemplu,, terenul din padure bisericii,nu specifica vecinii si nici suprafata,doar suma de bani primita,data si martori care si acestia sunt morti.unul singur mai este ,dar este frate cu tata.
As vrea sa stiu care ar fi posibilitatile de transcriere si intabulare a acestor terenuri,neavind alte acte si nici nu putem face dovada existentei mostenitorilor
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 08:06, 19 Octombrie 2011
Actiune de intabulare prin uzucapiune scurta , in baza contractelor de mana pe care le aveti si martori din zona care cunosc situatia terenurilor!

Consultati un avocat din zona ca sunt mai multe aspecte de clarificat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la extra la intravilan! drgs drgs Salutare, Se poate trece un teren de la extravilan la intravilan dupa cumparare? Dorim sa cumparam 500mp dintr-un teren extravilan de 4000mp pt a constui in ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate CHICOSU CRISTINA CHICOSU CRISTINA Buna seara, va rog sa ma ajutati intr-o problema, pe titlul meu de proprietate figurez cu 1ha teren intravilan si extravilan 2ha, problema mea este ca pe ... (vezi toată discuția)