avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cheltuieli comune la persoane divortate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cheltuieli comune la persoane divortate

daca cineva este divortat si locuieste in acelesi imobil cu fostul partener cum poate sa-l faca sa contribuie la cheltuieli adica la plata facturilor persoana respectiva neachitandusi nici macar pensia alimentara care a stabilito justitia in rest abuzeaza de toate drepturile de coproprietar dar obligati nimic exista o posibilitate prin care poate fi obligat sa plateasca de partaj nu poate fi vorba deoarece niciuna din parti nu poate achita taxele care se impun va multumesc

Alte discuții în legătură

Contributia la plata intretinerii este obligatorie pentru doi soti divortati? vio1958 vio1958 Buna seara, Am divortat fara a face partajul,respectiv 1 ap de 3 camere fostul sot nu contribuie la plata intretinerii si nici a impozitului de 4 ani .Suntem ... (vezi toată discuția)
Drepturi dupa divortul amiabil mgxg mgxg Buna ziua ! Dupa pronuntarea divortului amiabil, unul dintre cei doi fosti soti pleaca din locuinta, aceasta fiind proprietatea amandurora. Cel care pleaca nu ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune prin executare silita? draghici.sorin draghici.sorin Buna ziua, In urma unei succesiuni, am devenit coproprietar al unui imobil impreuna cu una din rudele mele. Aceasta persoana a pierdut fosta locuinta datorita ... (vezi toată discuția)