avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Primire corespondenta in scoli
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Primire corespondenta in scoli

buna dimineata! lucrez intr-o scoala generala si de 2-3 sapatamani ma cert cu femeile de la secretariat pe primirea corespondentei.
Doamnele zic ca nu sunt obligate sa dea seria si numarul buletinului pentru a primi corespondenta ci sa puna doar stampila si numele de familie (fara serie si numar buletin).
eu stiu ca daca primesti ceva trebuie sa dai seria buletinului si numarul dar tinand cont ca este institutie, ce trebuie facut in situatia asta?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 14:43, 24 Octombrie 2011
Stampila si semnatura sunt necesare, pentru ca primesc in numele institutiei, nu in nume propriu. Cel mult s-ar putea cere numarul de marca al salariatului, nu datele din buletin.
E adevarat, pe tipizatele Posta Romana, asa apar, dar e vorba despre persoana fizica/juridica, iar persoana juridica certifica prin semnatura si stampila.
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2011
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Confirmare de primire cola cola am trimis un p verbal de contraventie la executare insotit de confirmarea de primire asa cum prevede cod procedura fiscala .Confirmarea(la sediul agentului ec) ... (vezi toată discuția)
Cateva intrebari scurte Almaris Almaris -In dosarul asociatiei(pt. dobandire pers. juridica), mai exact la Act Constitutiv, daca un proprietar este persoana juridica ce se trece la rubrica \'\'act de ... (vezi toată discuția)
Intrebare avize de insotire a marfii madapit2 madapit2 Buna ziua, conform noului cond fiscal, este obligatoriu ca avizele de insotire a marfii sa fie semnate si stampilate? Multumesc! (vezi toată discuția)