avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate custode arie naturala protejata
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

custode arie naturala protejata

Buna ziua!
Care sunt atributiile unui custode a unei arii naturale protejate (SPA/SCI) care nu si-a intocmit inca un plan de management al acesteia?
Poate impune restrictii unei folosinte situate in interiorul/apropierea acesteia? Care sunt acestea?
Multumesc si astept raspunsul dvs!
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 14:42, 20 Octombrie 2011
In termen de maximum 6 luni exista obligatia sa realizeze planul de management al ariei naturale protejate, sa intocmeasca regulamentul ariei naturale protejate.
La sfarsit de an exista obligatia sa prezinte un raport annual corect si complet privind starea ariei naturale. Nu sunt singurele obligatii. Acestea sunt cele de baza, care sunt cam in orice conventie ApPM.
Ele sunt toate trecute in conventia incheiata intre Agentia pentru Protectia Mediului si cine a luat in custodie aria.
Acolo puteti vedea exact toate obligatiile partilor, precum si conditiile de terminare a conventiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce mod de organizare sa alegem? kxy kxy Buna ziua, Am incercat sa gasesc raspuns la o intrebare care tine de partea juridica/legi, etc si n-am reusit sa ajung la o concluzie cu ajutorul ... (vezi toată discuția)
Valabilitate convenție custodie arie naturală protejată matei_dragomir matei_dragomir Bună ziua, anul trecut, Guvernul a emis OUG nr.75/2018 prin care a eliminat ONG-urile din rândul entităților care pot administra arii protejate, aceste ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ! care sunt pașii pentru a concesiona un teren de ... alisa89 alisa89 Bună ziua ! Care sunt pașii pentru a concesiona un teren de la primărie? Am încercat cu o cerere dar nu am primit nici un răspuns concret! Primarul are ... (vezi toată discuția)