avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... problema ridicare topo
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

problema ridicare topo

cum pot depune o lucrare de ridicare topo fara certificat de urbanism pentru a fi vizata?( clientul doreste ca lucrarea sa fie vizata iar eu m-am gandit ca ar fi cel mai simplu o ridicare topo)
Cel mai recent răspuns: ContSters214231 , utilizator 20:43, 20 Octombrie 2011
Specifica in cererea de receptie a lucrarii catre OCPI si in memoriul tehnic faptul ca scopul ridicarii topografice este necesara in vederea obtinerii certificatului de urbanism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan de incadrare in zona roberta0728 roberta0728 detin un teren intravilan si doresc sa construiesc o pensiune pe el,am mers sa obtin autoriz.de constr.,insa mi s-a spus de catre proiectant ca nu poate incepe ... (vezi toată discuția)
Carte funciara imobil (bloc) viorelh viorelh Buna ziua, Pentru a executa o lucrare pe terenul privat al blocului nostru(exterior) am nevoie de Cartea funciara ceruta de ahitect - in vederea ridicarii ... (vezi toată discuția)
Expertiza topo kristi12 kristi12 Buna ziua, am cerut expertia topo acuma a fost finalizat si depus la dosar dar am urmatoarele intrebari: 1. Nu este avizat de OCPI , dar asa am inteles ca ... (vezi toată discuția)