avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita imobil
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita imobil

Cati ani se poate executa silit un imobil in care exista 2 ipoteci de rang 1 si 2 la aceeasi banca, prima pe persoana fizica a doua persoana juridica. Ce alte executari pot sa urmeze pentru persoana fizica in cazul in care imobilul nu va fi vandut? Care este procedura bancara in cazul in care nu se vinde. Mentionez ca licitatiile sunt de 3 ani
Cel mai recent răspuns: ContSters202285 , utilizator 10:34, 25 Octombrie 2011
reveniti cu detalii.. se pare ca imobilul in cauza are mai multi coproprietari din moment ce, nici pana acum, dupa 3 ani, nu a fost vandut..
imobilul este cumparat cu ipoteca de rang 1 pe persoana fizica, contract de vanzae cumparare in devalmasie intre soti, cu codebitor fosta soacra, si ipotecat de rang 2 pe firma fostului sot, unde adminsitarori este el si soacra.
valoarea totala a imobilului ese 8 milarde la care se adauga dobanzi si penalitati.
nu se vinde pentru ca nuse gaseste cumparator. licitatiile se desfasoara de 3 ani.
nu s-a facut partaj la divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar ContSters202285 ContSters202285 Am cumparat o casa cu credit ipotecar in valoare de 80 mii de euro. la doi ani de la acest credit sotul meu pe aceeasi casa a mai facut un credit ipotecar, pe ... (vezi toată discuția)
Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)
Executare silita rocorobert rocorobert Buna seara, as dori sa stiu cum se poate efectua o executare silita , in cazul in care imobilul se afla in coproprietate, este ipotecat de rang I in favoarea ... (vezi toată discuția)