avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita- daune vatamare corporala
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita- daune vatamare corporala

Buna ziua,
in urma unui accident auto,cel care m-a accidentat s-a obligat printru-un act notarial sa-mi plateasca lunar 100 de euro incepand cu luna mai 2011 pana in mai 2015
Dupa o luna acest lucru nu s-a mai intamplat motivandu-mi ca nu are bani.
Eu m-am inteles cu el pentru vatamarea corporala pentru ca era pasibil de puscarie fiind gasit si cu 1.89 la mie alcool in sange.
Problema este ca eu sunt din Galati si el din Urziceni.
Ce as putea sa fac pentru a-l obliga sa-si respecte promisiunea de plata.

Alte discuții în legătură

Firma de asigurari solicita returnarea banilor platiti victimei in urma unui accident de circulatie lorenzo29 lorenzo29 am avut un accident de circulatie,soldat cu vatamare corporala din culpa.dupa procesul de fond si apel firma de asigurari a fost obligata sa plateasca victimei ... (vezi toată discuția)
Tamponare si fuga de la locul faptei DanielGalca10 DanielGalca10 Buna ziua, in ziua de 10 martie 2017, am suferit o tamponare ușoară în trafic în orașul Urziceni. Cel care m a lovit, a fugit de la locul faptei demarand ... (vezi toată discuția)
Urmari legale pentru conducatorul auto cu alcoolemie dianuk17 dianuk17 Buna ziua . As dori sa stiu daca in cazul unui accident de circulatie incare unul intre conducatorii auto este vinovat de neacordare de prioritate iar celalalt ... (vezi toată discuția)