loredana69 a scris:
am avut la un proces doi martori care intre timp s au razgandit si au depus o cerere sa se retraga.avocatul meu a cerut sa vina cu mandat de aducere.intre timp am gasit alti martori.pot cere ca cei doi care i am chemat cu mandat sa fie inlocuiti cu altii?urmatorul termen este peste o saptamana.stima
In principiu, martorii citati prin cererea de chemare in judecata sau daca ulterior ati depus in completare la actiune o lista cu martori, carora li s-a trimis ulterior citatii in calitatea lor, nu puteau sa faca cerere de renuntare la calitatea lor de martori! Altfel, avocatul pe care l-ati platit cu un onorariu consistent, presupun, a incercat sa respecte acel contract de reprezentare incercand sa aduca acei martori cu mandat de aducere, intelegand corect ca acestia puteau contribui decisiv prin marturia lor, la solutionarea cazului. Faptul ca v-ati razgandit si nu ati fost de acord cu aparatorul ales si platit, aducand alti martori, mie imi da de inteles ca sunteti o persoana neserioasa in sensul ca aveti atat de multi bani incat va permiteti "luxul" sa cheltuiti, asa...pur si simplu! Eu, daca a-si fi judecator in acel proces cu siguranta nu a-si fi acceptat alti martori decat cei propusi la primul sau al doilea termen de judecata. Pe acei martori care "ar fi renuntat la prezentarea in instanta" atunci cand au fost citati, i-as fi sanctionat cu amenzi usturatoare!