avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs

buna seara,se mai poate face recurs daca a trecut termenul de cand a venit motivarea ,cei de la arhiva trib.au spus ca au trimes motivarea pe 23-9-2011,dar nu a ajuns nici la mine ,nici la av.ce este de facut va multumesc pentru rasp.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 20 Octombrie 2011
daca sentinta pronuntata in fond nu a fost comunicata cf prevederilor CPC atunci inca sunteti in termenul de recurs. verificati la arhiva daca exista dovada comunicarii.
ce inseamna dovada comunicarii..sa fie semnatura de primire a mea sau a av.
Sa existe semnatura unuia dintre dvs, dupa caz, ca ati primit hotararea pronuntata de prima instanta ...
comunicarea se face si prin afisare deci semnatura dvs nu este obligatorie.
dansorin a scris:

buna seara,se mai poate face recurs daca a trecut termenul de cand a venit motivarea ,cei de la arhiva trib.au spus ca au trimes motivarea pe 23-9-2011,dar nu a ajuns nici la mine ,nici la av.ce este de facut va multumesc pentru rasp.

Trebuie sa verificati la arhiva daca s-a intors dovada comunicarii hotararii judecatoresti ... in acest send, exista psoibilitatea ca agentul procedural sa fi facut comunicarea prin afisare , situatie in care termenul de recurs incepe sa curga de la data afisarii ...

Alte discuții în legătură

In loc de comunicare - recomunicare ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Intr-un proces civil, am declarat recurs inainte de comunicarea hotararii judecatoresti. Trecand destul de mult timp de la pronuntare am insistat ... (vezi toată discuția)
Repunere in termen de recurs Bibica Bibica va rog sa imi acordati un sfat pt. urmatoarea situatie: tatal este obligat la plata pensiei de intretinere a copilului minor. mama care are in ingrijire ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare feel feel Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu o contestatie in anulare. Am introdus o contestatie in anulare pe motivul ca procedura de citare nu a fost ... (vezi toată discuția)