avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recurs
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recurs

buna seara,se mai poate face recurs daca a trecut termenul de cand a venit motivarea ,cei de la arhiva trib.au spus ca au trimes motivarea pe 23-9-2011,dar nu a ajuns nici la mine ,nici la av.ce este de facut va multumesc pentru rasp.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:08, 20 Octombrie 2011
buna ziua,am fost la arhiva sa vad comunicarea a fost redactata pe o adresa necunoscuta nici a mea,nici a av,pentru comunicare a semnat de primire un om Petcu si era subliniat ca locuieste cu mine si e ruda,nu il cunosc si adresa era din ilfov ,eu sunt din bucuresti,in aceste conditii pot face recurs
Da, faceti cerere de repunere in termenul de recurs si in acelasi timp formulati si recurs ... cererea de repunere in termen o motivati pe faptul ca acea persoana nu locuieste cu dvs , in acest sens atasati de la Politie si/sau Asociatia de proprietari o adresa prin care sa confirme cine sta la adresa dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In loc de comunicare - recomunicare ClaudiaN ClaudiaN Buna ziua! Intr-un proces civil, am declarat recurs inainte de comunicarea hotararii judecatoresti. Trecand destul de mult timp de la pronuntare am insistat ... (vezi toată discuția)
Repunere in termen de recurs Bibica Bibica va rog sa imi acordati un sfat pt. urmatoarea situatie: tatal este obligat la plata pensiei de intretinere a copilului minor. mama care are in ingrijire ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare feel feel Buna ziua! Am o intrebare in legatura cu o contestatie in anulare. Am introdus o contestatie in anulare pe motivul ca procedura de citare nu a fost ... (vezi toată discuția)