avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... buna reputatie - cum se verifica?!?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

buna reputatie - cum se verifica?!?

In afara documentelor ce se cer pentru buna reputatie - cazier, caracterizare de la ultimul loc de munca, ce alte verificari se mai fac?
Cel mai recent răspuns: doru6 , utilizator 11:18, 24 Octombrie 2011
buna reputatie pt. ce? depinde de cazul concret..
Buna-reputatie pentru admiterea la INM
asta cu o caracterizare de la ultimul loc de munca e superba. in cele mai multe cazuri nu se pleaca de la un loc de munca cu flori si covorul rosu. cum as putea sa ma duc la ultimul angajator care m-a dat afara sau de la care mi-am dat demisia cand avea el mai mare nevoie de mine si sa-i cer o caracterizare pentru INM?

au gandit-o mult pe asta.=D>
Caracterizarea de la ultimul loc de munca mi-e dificl si mie sa o primiesc, mai ales ca nu am mai lucrat de ceva timp, dar depun eforturi serioase sa o obtin insa sunt nelamurit ce acte se mai cer sau ce verificari se mai fac cu privire la buna-reputatie. Eu nu prea am fost usa de biserica sa zic asa, dar am cazierul judiciar si fiscal curat. Adica intreaba vecinii, te cauta prin discoteci daca ai fost, iti asculta telefoanele, sper ex. daca ai comis o infractiune pentru care nu s-a facut plangere sau nu s-a pus actiunea penala in miscare din oficiu ce se intampla?

Cred ca ar trebui sa existe niste criterii clar stabilite dupa care se considera ca o persoana are o buna reputatie, caci altfel mi se pare un abuz sa lasi omul sa invete de rupe pentru examen si dupa sa-l respingi desi poate potrivit standardelor proprii respectivul se considera ca fiind o persoana cu o buna reputatie.

Mie imi place la americani cum un cetatean fost drogat sau care a facut inchisoare poate sa devina preot spre ex. fara nici o problema.
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2011
doru6, utilizator
eu ma uitam acum la un anunt de concurs pentru grefieri si printre altele trebuie la dosarul de inscriere,citez" datele din evidenta operativa a organelor judiciare.Aceste date se solicita de la sectia de politie de care apartine candidatul" so,ce nu apare in cazier poate sa apara in evidenta operativa

Alte discuții în legătură

Reabilitarea de drept vs examenul de primire in barou ca avocat stagiar?? marduk marduk O persoana condamnata pentru o infractiune cu intentie(minor 16 ani la data comiterii faptei),reabilitat de drept, poate participa la examenul de intrare in ... (vezi toată discuția)
Examen in magistratura cruceanu maria camelia cruceanu maria camelia Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca am primit pedeapsa penala pe probleme de circulatie rutiera(condamnare cu suspendare 3 ani ) mai pot participa la ... (vezi toată discuția)