avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1086 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Ce presupune \" a se bucura de o buna reputatie\"??
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Ce presupune " a se bucura de o buna reputatie"??

Concret cum se determina aceasta buna reputatie?
Cel mai recent răspuns: Csorin , utilizator 00:09, 11 Iulie 2011
e mai mult ceva de forma. se presupune ca persoana trebuie sa nu aibe conflicte cu vecinii, colegii, sa nu aibe sesizari depuse impotriva sa la politie.
Bun si eu vreau sa dau la INM asta ce inseamna din partea lor?
Buna reputaţie se verifică pentru cei admişi la cele două etape de concurs Prin hotărârea nr. 381/2011, CSM a stabilit criteriile de stabilire a condiţiei de bună reputaţie: CV, caracterizare inclusiv cu privire la sancţiuni, adeverinţe cu privire la contravenţiile comise în ultimii 3 ani, date rezultate din evidenţele operative pe ultimii 3 ani, obiectul verificării (fapte penale, contravenţionale, administrative în ultimii 3 ani).
1 Nu au absolut nici o relevanta plangerile impotriva ta la politie , oricine poate face un denunt calomnios sau o plangere , soldata cu neinceperea urmaririi penale.
2 conflictele cu vecinii nu au nici o relevanta ,atata timp cat in ultimii 3 ani nu ai nici o amenda , dar si asa , daca ai avea o amenda , comisia de examinare are facultatea de a te declara admis sau respins potrivit noilor reglementari , daca bine retin eu ...........


Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2011
Csorin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna reputatie - cum se verifica?!? doru6 doru6 In afara documentelor ce se cer pentru buna reputatie - cazier, caracterizare de la ultimul loc de munca, ce alte verificari se mai fac? (vezi toată discuția)
Plangere denuntare calomnioasa popmari popmari Buna ziua Va rog frumos daca ma puteti ajuta la o speta:- in aprilie 2010 a fost depusa impotriva mea o plangere penala pentru distrugere, tulburare de ... (vezi toată discuția)
Comisia medicala--problema tatuaje only only Buna ziua tuturor ! Am si eu o nelamurire in legatura cu examinarea medicala .Problema ar fi ca am mai multe tatuaje ( eh ! studentia :) ) si nu stiu daca o sa ... (vezi toată discuția)