avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hartuire
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hartuire

De cateva luni o persoana din familie ma hartuieste... Pentru ca nu i-am dat voie sa ma terorizeze la mine acasa a hotarat sa fiu de vina pentru toate problemele ei trecute, prezente si viitoare. Primesc mailuri cu reprosuri, amenintari cel putin saptamanal. I-am blocat adresa dar a gasit alte cai de a imi trimite mesaje.... as vrea sa stiu ce pot face sa o opresc.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 22:00, 19 Octombrie 2011
Formulati o plangere la politie si probati cele spuse cu listari ale e-mailurilor primite.
Nu exista inca infractiunea de hartuire pe internet, dar se pot aplica prevederile altor articole.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hartuire Ema Cosma Ema Cosma O persoana careia i-am vandut masina ma hartuieste telefonic, imi spune ca ma urmareste in tot ce fac, mi-a dat si cateva mesaje prin care mi-a spus ca ma ocup ... (vezi toată discuția)
Hartuire de catre fostul sot cafea1 cafea1 Buna. :( Va expun pe scurt povestea. Am divortat de fostul sot , copilul de 11 ani mi s-a incredintat mie - autoritatea parinteasca e exercitata exclusiv ... (vezi toată discuția)
Ce pot face din punct de vedere juridic pentru ca o persoana sa inceteze a-mi trimite e-mail-uri? adle adle Acum cateva luni am intanlit o persoana careia i-am dat adresa mea de mail. Primesc mailuri de la el cu diferite lucruri frumoase(ma refer la ppt-uri). In ... (vezi toată discuția)