avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executorul judecatoresc nu vrea sa vina ...ce pot face?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executorul judecatoresc nu vrea sa vina ...ce pot face?

Buna ziua ! In urma unei hotarari judecatoresti definitive si irevocabile am castigat dreptul de superficie asupra terenului unde am gospodaria si desi am platit de mai bine de un an onorariul unui executor judecatoresc acesta m-a tot amanat si in cele din urma mi-a spus ca refuza sa vina sa masoare spunandu-mi sa masor singur. Vecinul cu care m-am judecat este un om rau nu as putea sa masor singur...si trebuie urgent sa repar acoperisul casei dar n-o pot face pt ca gardul vecinului este lipit de casa mea.Am dreptul la 1,5 m in spatele casei dar ...ce pot face ? Va multumesc pt eventualele raspunsuri , pt ajutor.
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 09:34, 20 Octombrie 2011
In acest caz executorul judecatoresc incalca grav atributiile/obligatiile pe care le are fata de creditor prevazute in Legea nr.188/2000, refuzand nejustificat sa puna in executare o hotarare judecatoreasca. Reveniti cu o noua cerere in scris la acest executorul respedctiv si daca in termen de 5 zile nu va raspunde in niciun fel nu va ramane decat sa formulati o plangere impotriva acestuia pe care o depuneti la instanta de executare, care a incuviintat executarea silita a debitorului asa cum s-a stabilit in sentinta civila de care ati amintit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dr de proprietate iulianme iulianme Buna seara! As avea cateva intrebari la care sincer nu gasesc un raspuns...sau mai bine zis...nu stiu exact unde sa caut. Pentru inceput, bunicii mei au ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie in baza unui titlu executoriu emis de un executor giulia1973 giulia1973 Poprire pensie in baza unui titlu executoriu emis de un executor, (titlu executoriu care are ca obiect in proportie de 95% onorariul respectivului ... (vezi toată discuția)
Se pot reduce taxele executorului daca nu am venituri ADRIANSILV ADRIANSILV De exemplu eu locuiesc impreuna cu sotia mea nu avem nici un venit nu lucram in nicio parte ....momentan suntem plecat in strainatate incercand aici sa ne ... (vezi toată discuția)