avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Subventie caldura/ adeverinta fiscala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Subventie caldura/ adeverinta fiscala

Buna ziua!
Am tot "rasfoit" forumul in speranta ca nu va mai fii nevoie sa deschid o discutie noua despre ajutorul la incalzire dar din pacate nu am reusit sa ma lamuresc
Acestea fiind spuse vreau sa imi spuneti daca certificatul fiscal sau adeverinta fiscala (sper ca e acelasi lucru) care trebuie atasate la dosarul pt. subventii poate fii eliberat si in cazul in care solicitantul are datorii la fisc; de exemplu amenzi neplatite si/sau impozite neplatite (in cazul meu impozite neplatite la o masina dar si amenzi mai vechi).
Sper ca m-am facut inteles si astept raspunsul vostru.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: drg75 , utilizator 12:26, 20 Octombrie 2011
Din cate stiu eu acest certificat fiscal se elibereaza indiferent de situatie (daca nu ai datorii scrie zero, daca ai, scrie cat este datoria).
Problema este, dupa cum am mai auzit ca se procedeaza in unele locuri, ca Primaria nu va acorda ajutorul de caldura celor care inregistreaza debite catre buget, deci faptul ca vi se va elibera acel certificat fiscal in care va scrie ca aveti datorii nu va va ajuta sa primiti ajutorul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire 2010 - 2011 gritosu gritosu Daca am inca mici datorii la primarie.....chiar nu pot obtine acel certificat fiscal in care sunt trecute bunurile mobile si imobile? Vreau sa stiu ce ii ... (vezi toată discuția)
Radiere auto dauna totala cu amenzi neplatite cardosbogdan cardosbogdan Buna ziua, In 24.12.2015 am avut un accident cu dauna totala. Autovehicolul l-am depozitat pe un teren proprietate personala. In ianuarie 2015 am ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina cu certificat de atestare fiscala cu datorii pe numele sotului rroxica rroxica buna ziua am o masina pe numele meu si am vandut-o unui om din alt oras, urmand sa facem schimb de certificare de atestare fiscala am fost la primarie pt ... (vezi toată discuția)