avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... legislatie privind emailurile cu oferte
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

legislatie privind emailurile cu oferte

Buna ziua

Va rog sa-mi spuneti daca exista legislatie privitoare la trimiterea ofertelor de pret si prezentari de produse prin email. Concret: am o firma si doresc sa trimit potentialilor clienti prin email o prezentare a produselor pe care le comercializez precum si oferte de pret, toate acestea fara ca ei sa-mi fi solicitat. Este legal sa fac acest lucru sau trebuie intai sa le solicit acordul de a le trimite astfel de informatii.

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 15:25, 20 Octombrie 2011
Trebuie sa le solicitati acceptul sau se considera SPAM si riscati o amenda.

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind comertul electronic si spam-ul andrei2005 andrei2005 Buna seara, Conform legii 365/2002, modificata prin legea 121/2006 privind comertul electronic (prin email), art. 6 - comunicari comerciale - se considera ... (vezi toată discuția)
Amenda spam sophia13 sophia13 In cazul unui e-mail publicitar - un spam, cui i se da amenda firmei care comercializeaza produsul sau persoanei care trimite e-mailul publicitar? (vezi toată discuția)
Intrebare introducere disclaimer pt. publicitate ContSters130254 ContSters130254 Hello. Pot insera un text in mail-urile pe care urmez sa le trimit clientilor, atat cei activi/inactivi cat si cei potentiali, fara ca acest mail sa nu fie ... (vezi toată discuția)