In urma unei vizite in Ungaria mi s-a furat masina.Masina era asigurata Casco insa din pacate certificatul de inmatriculare a ramas in masina.Acuma societatea de asigurare refuza sa ma despagubeasca din cauza faptului ca nu am certificatul masinii in original.Ce sanse am sa castig in instanta procesul???
daca in contract se prevede faptul ca certificatul de inmatriculare nu trebuia sa se afle in masina (ca masura e poate inlesni vinzarea/exportarea masinii de catre hoti si imposibilitatea de recuperare a acesteia) atunci nu aveti sanse mari fiind o incalcare a contractului de asigurare.
incercati totusi la politie poate va da un duplicat sau o adeverinta cv, ptr ca mi se pare imposibil sa nu puteti demonstra ca este a dvs masina ,din moment ce sunteti in baza de date a politiei.
Furt masina
madalina15
Daca mi-a fost furata masina in Germania ce ar trebui sa fac?
Am Casco la masina si in contract scrie ca trebuie sa ma despagubeasca in caz ca mi se fura ... (vezi toată discuția)
Masina furata
danymayl
Buna ziua,
am cumparat anul trecut o masina mazda3 din autovit!am facut actele ,contract de vanzare cumparere,rar etc !totul a fost ok pana acum 1 sapt cand ... (vezi toată discuția)