avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... MASINA FURATA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

MASINA FURATA

Buna ziua,
am cumparat anul trecut o masina mazda3 din autovit!am facut actele ,contract de vanzare cumparere,rar etc !totul a fost ok pana acum 1 sapt cand am fost chemat la politie(masina este furata din ungaria)eu am facut casco pe masina!
in cazul in care politia o sa-mi puna sechestru pe masina polita casco o sa ma despagubeasca,?
tks
Pentru recuperare prejudiciu,va trebui sa formulati actiuni in instanta impotriva factorilor responsabili pentru eliberarea documentelor nationale,care precizau ca masina nu este urmarita,nu detine restrictii la tranzactionare
si va trebui sa-l chemati in instanta si pe vanzator. mai de graba rezolvati pe calea penala.
pentru a a fi despagubita prin asigurarea casco , va sigurati ca ati bifat asigurarea si in caz de furt, cu raportul de la Politie , COPIE DE PE ACTELE MASINII, se intocmeste dosarul de despagubiri la firma de asigurari - depinde cum vad ei problema - important sa nu dezvoltati problema cu bulgaria.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina mea a fost confiscata, motiv: furata Cosmin052030 Cosmin052030 Buna ziua, In urma cu 2 ani jumate am achizitionat o masina inmatriculata in Romania (de la un proprietar care o avea si el de aprox. 2 ani,din 2010) ... (vezi toată discuția)
Masina furata cu acte si 2 chei !!!... iultonnik iultonnik In urma cu aprox 2 saptamani am cumparat o masina (VW Golf 5 af 2004) din judetul Hunedoara(eu sunt in Caras-Severin)...masina cu numere rosii de HD la prima ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina furata ! liv.savu liv.savu Buna seara ! Ma confrunt cu o problema foarte delicata si am nevoie de niste sfaturi de la persoane specializate . Am cumparat o masina , care in urma ... (vezi toată discuția)