avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare pe baza titlului de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare pe baza titlului de proprietate

Buna ziua as dori sa intreb tatal meu detine un titlu de proprietate conform legii 18/91 pe 1000mp, dar nu are facuta intabularea decat pe 250 de mp loc de casa asa cum se dadea pe vremea lui ceausescu datand din 1984. Acum vrea sa intabuleze casa si niste anexe gospodaresti construite in 1985 respectiv 1987 , gradina si si niste magazi si cotete construite in 1992. am vazut ca in ordonanta de urgenta 64/2010 se specifica ,ca toate constructiile facute pana in 2001 fara autorizatie de constructie se pot intabula pe baza certificatului emis de primar ca figureaza in registru agricol precum si in evidentele fiscale. Intrebarea mea e pot sa cer conform titlului de proprietate ca exista casa de locuit si anexe gospodaresti dinainte de 1990? sau pentru cele din 1992 trebuie sa cer separat? multumesc
Cel mai recent răspuns: dana_30 , utilizator 14:02, 21 Octombrie 2011
faceti reintregirea, chemati un expert topo si cladiri si sa va faca expertiza, pe baza schitelor si a documentatiei cadastrale emise de primarie, mergeti si obtineti intabularea
se rezolva teoretic la primarie cum v-a spus colegul..daca nu...prin instanta
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie pentru anexe gospodaresti deja construite dana_30 dana_30 Buna ziua as dori sa stiu ce imi trebuie de la primarie pentru anexe gospodaresti ( cotet si magazie) deja construite din 1992 ca sa obtin autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa in urma sentintei - anexele nu sunt mentionate si nu s-au intabulat kadewe kadewe Buna ziua, Doresc sa postez urmatoarea intrebare,poate cineva ma ajuta ce pasi am de urmat,multumesc anticipat. In baza unei hotarari judecatoresti am ... (vezi toată discuția)
Diferente intre cadastru si cartea funciara Ariana2003 Ariana2003 Buna ziua. Probleme carte funciara. Parintii mei vor sa vinda casa de proprietate. Cum se pot rezolva anumite diferente intre cadastru si cartea funciara. Pe ... (vezi toată discuția)