avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... autorizatie de constructie pentru anexe gospodaresti ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

autorizatie de constructie pentru anexe gospodaresti deja construite

Buna ziua as dori sa stiu ce imi trebuie de la primarie pentru anexe gospodaresti ( cotet si magazie) deja construite din 1992 ca sa obtin autorizatie de constructie ca sa le pot intabula . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 01:20, 25 Septembrie 2011
O adeverinta de rol agricol din care sa rezulte ca le aveati construite si declarate la momentul 2001 si certificat de atestare fiscala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare pe baza titlului de proprietate dana_30 dana_30 Buna ziua as dori sa intreb tatal meu detine un titlu de proprietate conform legii 18/91 pe 1000mp, dar nu are facuta intabularea decat pe 250 de mp loc de ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa in urma sentintei - anexele nu sunt mentionate si nu s-au intabulat kadewe kadewe Buna ziua, Doresc sa postez urmatoarea intrebare,poate cineva ma ajuta ce pasi am de urmat,multumesc anticipat. In baza unei hotarari judecatoresti am ... (vezi toată discuția)
Obtinere acte Glencora1 Glencora1 Buna ziua in prezent detin un teren si o locuinta construita in ani 60 pe care le- am dobandit in urma judecati si despagubiri fratelui meu in ani 90 am mai ... (vezi toată discuția)