avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Documentatie pentru acreditare- Camin de batrani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Documentatie pentru acreditare- Camin de batrani

Camin de batrani-Documentatie de acreditare
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 21:52, 21 Octombrie 2011
HOTÃRÂREA nr. 1024 din 25 iunie 2004 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei Guvernului nr. 68/2003 privind serviciile sociale, precum şi a Metodologiei de acreditare a furnizorilor de servicii sociale
ORDINUL nr. 383 din 6 iunie 2005 pentru aprobarea standardelor generale de calitate privind serviciile sociale şi a modalităţii de evaluare a îndeplinirii acestora de către furnizori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un ong este furnizor de servicii sociale ? Mona_2014 Mona_2014 Buna ziua! As vrea sa stiu daca un ong - asociatie persoane cu handicap este considerata furnizor de servicii sociale si trebuie acreditata si LICENTIATA ... (vezi toată discuția)
Proiecte europene nerambursabile pentru ong Roman Istvan Roman Istvan Eu si inca 2 persoane avem o asociatie nonprofit care se ocupa cu copiii orfan si cu adulti fara adapost. Noi, membrii de conducere al asociatiei, am facut ... (vezi toată discuția)
Intrebare legi care reglementeaza ccc si pre-post natal NoY NoY Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa-mi spuneti care sunt toate legile/ordonantele sau alte instrumente care reglementeaza concediul pentru cresterea copilului ... (vezi toată discuția)