avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... drept de construire
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

drept de construire

este posibila eliberarea unei autorizatii de constructie pe un teren inchiriat pe termen lung (inchiriere intabulata)
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 09:59, 21 Octombrie 2011
nu!
Faţă de prevederile iniţiale ale Legii 50/1991, OUG 214/ 2008 prevede că autorizaţia de construire va fi eliberată la solicitarea titularului unui drept real asupra unui imobil (teren şi/ sau construcţii) identificat prin număr cadastral.

Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2011
Nicoleta Silvia Hulpus, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandire drept de superficie pentru eliberarea autorizatiei de construire Adrian_87 Adrian_87 Am rugamintea daca ma puteti edifica in urmatoarea situatie: In prezent sunt asociat impreuna cu sotia, in cadrul unui SRL si am dori sa ridicam un siloz de ... (vezi toată discuția)
Construire casa Bercea Dan Bercea Dan Ce trebuie sa fac pentru o constructie noua de casa? Precizez;am un teren intabulat pe mine iar pe acest teren mai exista inca o casa mai veche,langa aceasta ... (vezi toată discuția)
Titlul de proprietate ola71 ola71 Buna ziua.Am doar titlul de proprietate emis bunicilor,cum obtin contractul de proprietate ptr casa necesar emiterii buletinului de identitate?:( (vezi toată discuția)