avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... imobil vandut in litigiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

imobil vandut in litigiu

este vorba despre 0 mostenire care se afla in proces pt. iesirea din indiviziune a 5 mostenitori insa imobilul a fost vvandut in acest interval numai ca au facut o chitanta
de mana si au pus o data in urma cu 2 ani , inainte sa inceapa procesul de partaj .As dori sa stiu daca se mai poate face ceva ?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 14:51, 21 Octombrie 2011
este lovit de nulitate actul de vanzare.mergeti la cadastru si sesizati"cu acte"
buna ziua.
imobilul nu putea fi vandut legal fara acceptul tuturor succesorilor .
faceti o sesizare la CF
multumesc mult pt. raspunsuri
i
imobilul s-a vandut in instanta cu ajutorul judecatoarei care pe 18 oct. a fost emisa din functie (daca ati vazut la tv ) la jud. racari -Damdovita
nu mai pierdeti timpul. angajati-va un angajat care sa faca demersurile pt. dvs., pentru ca aveti sanse sa anulati hj de vanzare-cumparare a imobilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lege sau coruptie Brandushica Brandushica Domnilor avocati si stimati uitilizatori al acestui site , ma confrunt cu urmatoarea problema , in urma unui proces care avea ca obiect nulitatea absoluta a 3 ... (vezi toată discuția)
Partaj +perfectare page page Buna ,în urma decesului parintilor noi patru frati am vandut printrun inscris sub semnatura privata bunurile ,o casa si terenul aferent este necesar capat de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie FaPaNupuTzaPa FaPaNupuTzaPa Am dori sa ma ajute cineva cu un sfat , cum as putea sa fac o reclamatie unui judecator care a dat o sentinta nedreapta si nelegala ? (vezi toată discuția)