avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA declaratia 390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

declaratia 390

#-oprestator roman platitor de tva emite factura pt (concret) lucrari de zugraveli, gresie, faianta catre un beneficiar platitor de iva in Italia .Factua este emisa fara tva in val de 11679 euro (50.369 lei .Va rog frumos daca se poate un raspuns concret- 1) se declara in 390 la P (prestari servicii)? 2) este corect intocmita factura fara tva?? de mentionat ca beneficiarul italian este valid in urma verificarii vies iar furnizorul roman este platitor de tva.Multumesc mult dar am apelat pt ca prevederile di codul fiscal sant formulate in asa maniera ca nu mai intelegi nimic.Inca o data multumiri si sa aveti o zi buna
Cel mai recent răspuns: viorel_georgescu53 , utilizator 19:05, 8 Noiembrie 2011
#-oimi pare rau ca revin,dar nu stiu ce sa mai cred:am fost la serv "vies " de la finante Buzau si am pus problema exact ca mai sus si...nu stiu ce sa mai cred.Mi s-a raspuns ca trebuie declarata in decl 390 , ca din 2010 si astfel de servicii se declara.Nu stiu dece nu or fi legile astea clare si la obiect?? sant mai dezorientat ca la inceput cand am pus intrebarea.Mai sant si alte pareri??Multumesc de atentie si o seara buna tuturor
Va rog chiar nu mai raspunde nimeni??
chiar nu mai sant alte opinii??din cele de mai sus nu inteleg nimic pt ca se contrazic, sant la paritate, nu am o parere majoritara ca sa zic asa..:hm:
ce nu intelegeti, d-le vorel?
care pareri se contrazic?

eu v-am argumentat raspunsul cu fragmente din textul de lege, respectiv codul fiscal.
cu tot respectul, e problema dvs. daca nu aveti incredere in faptul ca textul de lege citat de mine este actualizat la zi, cu toate modificarile si completarile ulterioare.
=D>Multumesc mult aveti dreptate, m-am lamurit si m-am convins.multumesc , o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decont tva si declaratie 390 pentru servicii transport florinita florinita Au fost achizitionate online, cu cardul, in lei bilete transport cu avionul cu plecare si sosire in Bucuresti. Compania aeriana de transport cu sediul in ... (vezi toată discuția)
Facturare catre o firma spaniola Andreea Suciu-expert contabil Andreea Suciu-expert contabil Buna ziua, o firma din Romania, factureaza un serviciu catre o firma din Spania, care nu are sediu in Romania, este o documentatie facuta de un inginer ... (vezi toată discuția)
Declaratia 390 vies monika-monik monika-monik Buna seara, Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema urgenta in legatura cu depunerea decl 390.Tin contabilitatea la o agentie de turism si in luna mai ... (vezi toată discuția)