avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata salariu

Ce se poate face daca angajatorul nu respecta codul muncii respectiv nu plateste spor pentru orele suplimentare si nici nu le compenseaza cu ore libere platit?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:06, 21 Octombrie 2011
sesizati ITM-ul
ITM-ul il poate doar amenda. ca sa puteti sa-l obligati la plata trebuie sa-l actionati in judecata. Doar instanta poate sa-l oblige

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața! angajatorul refuza acordarea repaosului săptămânal,de ... Cnma Cnma Bună dimineața! Angajatorul refuza acordarea repaosului săptămânal,de concediu de odihna nici nu vrea să audă.. De fiecare dată îmi zice că pot ... (vezi toată discuția)
Neplata ore suplimentare irinagri irinagri Buna ziua , Am o intrebare legata de neplata orelor suplimentare.Lucrez de 1 an si jumatate in cadrul unei companii care pana acum si-a respectat cat de ... (vezi toată discuția)
Sarbatori legale - mai multe probleme smeagull smeagull Buna ziua, am nevoie de ajutorul dvs. in urmatoarele probleme: 1. In cazul in care angajatorul are nevoie ca o parte din angajati se lucreze in zilele de ... (vezi toată discuția)