avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul de incadrare muncitor necalificat ]n ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul de incadrare muncitor necalificat ]n constructii

Mi-am înfiinţat o firmă de construcţii şi nu stiu ce salariul de încadrare este pentru un muncitor necalificat . Multumesc anticipat pentru răspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:11, 18 Februarie 2009
va referiti la salariu minim de incadrare legal, insa sa fiu sincer cred ca pt. acel salariu cel ce va munci s-ar putea sa nu aiba prea multe'' doage '', si sa va complicati numai cu un astfel de om , cautati pe cineva care este un om in limite normale si atunci negociati cu el,...
Salariul minim pentru ramura constructii este la aceasta data de 540 ron.
Sa vedem care v-a fi dupa 01.10.2008
mihaela_982 a scris:

Mi-am înfiinţat o firmă de construcţii şi nu stiu ce salariul de încadrare este pentru un muncitor necalificat . Multumesc anticipat pentru răspunsuri

Potrivit Contractului colectiv de munca la nivelul ramurii constructii pe anii 2008-2009, nr. 631/05.12. 2007, salariul minim brut de baza pe ramura de constructii se fixeaza la 570 RON/luna cu aplicabilitate de la data inregistrarii, pentru un program de lucru de 170 de ore/luna, adica 3,353 RON/ora.
Rectific: corect 570.
Legea prevede salariul minim, asa cum v-au spus si colegii mei, dar dvs in functie de situati economica puteti sa dat oricat peste aceasta suma legala. De obicei pe "piata" salariul pentru un muncitor necalificat in constructii este intre 700 si 900 lei.

Alte discuții în legătură

Salariu minim de la 1 octombri 2008 pt necalificatii din constructii mmem mmem Buna, Ma aputeti ajuta cu un raspuns ? S-a modificat salariul minim de la 1 Octombrie 2008 pt personalul din constructii ? Unde gasesc mai multe ... (vezi toată discuția)
Salariu Vioreld Vioreld salutare. firma la care muncesc are un compartiment de constructii si amenajari, dar nu aceasta este activitatea principala (codul caen este altul, nu unul ... (vezi toată discuția)
Reglementare salariu minim hukviorel2005 hukviorel2005 buna ziua, Se poate sa imi spuna si mie cineva despre ultima reglementare( hotarare de guvern) in legatura cu salariul minim burut pe tara? Firma la care ... (vezi toată discuția)