avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident

Am avut un accident pe un drum neiluminat in curba,pietonii mergeau pe mijlocul drumului nu aveam vizibilitate si am calcat pe unul dintre ei care dupa 14zile a decedat.Decedatul avea 1.6%alcool si celalalt nu a dat declaratii la fata locului fiindca era mort de beat.Familia pentru a ne impaca ne cere foarte multi bani.La ce ma pot astepta
Cel mai recent răspuns: eleonoramirabela , utilizator 09:46, 22 Octombrie 2011
Mi s-a dat o dovada pe care scie dosar penal art.184(2,4)C.pen

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident auto costel11 costel11 Buna . De curand am fost si eu implicat intr-un accident auto, eu circulam pe un drum principal si a iesit unul cu masina in fata mea ,dupa impact am fost ... (vezi toată discuția)
Accident auto, cheltuieli de spitalizare sctaxatsrl sctaxatsrl Buna . Varul meu a avut un accident cu masina pe un drum ingustat si a dat intr un tractor neiluminat si soferul fara permis si in stare de ebrietate. Au ajus ... (vezi toată discuția)
asigurari,cazul4.2 culpa comuna??? johny34 johny34 am avut masina parcata dupa o curba la stanga,3 sferturi pe domeniul public,in parcarea din spatele blocului,parcat pe partea dreapta,parcare nemarcata,fara ... (vezi toată discuția)