avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoatere persoane de la intretinere & restante
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoatere persoane de la intretinere & restante

Buna ziua ,
as dori sa va relatez o situatie cu care ma confrunt de ceva vreme fata de asociatia de proprietari din care fac parte ! Acesti domni ( presedinte + administrator ) refuza cu indarjire sa-mi scada o persoana de la intretinere pe motiv ca sunt restant ! persoana in cauza este sotia , plecata in alta tara si care locuieste la domiciliu doar 30 zile anual . Am facut o cerere prin care solicitam sa-mi prezinte situatia consumurilor lunare dar pe care au refuzat sa o primeasca sau sa o inregistreze . Mentionez ca aceasta situatie dureaza de peste 5 ani . Ma puteti sfatui , va rog , ce ar trebui sa fac in asemenea situatie ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: LocatarB , utilizator 20:14, 22 Octombrie 2011
Va trebuie o dovada scrisa ca le-ati solicitat cele relatate, apoi puteti sa-i actionati in judecata.
Ca sa aveti o relatie normala cu vecinii dumneavoastra (incluzand aici si pe cei din conducerea asociatiei pe care dumneavoastra i-ati ales) ar fi normal sa va platiti restantele. Probabil ca din cauza aceasta, care "dureaza de peste 5 ani", asa cum spuneti, dialogul lasa de dorit.
Puteti, deasemenea, ca in urmatoarea adunare generala sa candidati ca membru in comitetul executiv sau presedinte al asociatiei, calitate in care ati avea posibilitatea sa coordonati activitatea asociatiei mai bine decat o fac actualii alesi.
Ceilalti vecini ai dumneavoastra au aceleasi probleme cu actuala conducere?
@zott
Indiferent de restante, relatii cu administratorul/presedintele, vecinii, pe baza unei cereri de scutire de la plata cheltuielilor pe persoana, inaintata presedintelui ( sau prin posta, daca refuza sa o primeasca ), acesta este obligat sa va diminueze cotele de contributie.
Puteti sa contestati calculul cotei de contributie pe motiv ca sunteti trecut cu un numar mai mare de persoane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al administratorului de bloc myhy myhy Buna ziua, As dori sa va expun probl mea: in urma unor discutii in contradictoriu cu presedintele si administratorul blocului in care locuiesc, acestia au ... (vezi toată discuția)
Nu sunt lasat sa-mi platesc intretinerea!! va rog ajutati-ma!! nedelcuradu nedelcuradu Buna ziua! Am o mare problema!.La data de 19.03.2013 figuram cu restante la intretinere de 4000 lei, din care, 2700 cota contributie si 1300 penalitati. Tot la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de justitite nejustificate la plata intretinerii stan_iulia stan_iulia Buna ziua, Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv. r fi foarte lunga povestea insa am sa incerc sa o scurtez. Mama este retantiera la intretinere, e ... (vezi toată discuția)