Nu stiu cum sa incep ,dar totusi imi iau inima in dinti si imi descriu in citeva cuvinte,ce se poate intinpla intr-o tara in care nu potii sa cistigi un ban sa traiesti decent ,nu ai servici medicale pe care sa te potii baza , nu ai nimic sigur de pe o zii la alta ,in schimb avem sevici secrete sau cum se numes ele DICOT ,ETC .ETC.Astazi 21 /10/2011 am primit o scrisoare de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism ....prin care am fost informat ca sint scos de sub urmarirea penala.Am fost acuzat de contrabanda cu tigari in grup organizat si de conplicitate la contrabanda .Nu stiu ce sa fac dar ma simt foarte injosit de ceea ce mi sa putut intimpla ,am fost urmarit din 2009 ,telefonul ascultat ,familia urmarita ,mi sa violat dretul la libertate ,vreau sa imi fac dreptate nu stiu cui sa ma adresez,ma poate cineva ajuta .VA MULTUMESC.
Credeti ca sunt prea multi romani care nu au beneficiat de urmarire penala? Ziceti mersi ca ati scapat si lasati-o asa. Altii au facut inchisoare nevinovati (Tundrea)!
de ce sa spun mersi ca am scapat ,daca las asa ma trezesc dimineata cu mascati in pat .Eu cred ca traiesc intr-o tara Europeana , am aceleasi drepturi ca si un alt cetatean
Daca ati savarsit o infractiune de o anumita gravitate este norma sa va treziti cu mascatii in pat.
Incercati sa consultati un avocat pentru a se analiza in concret situatia deoarece nu cred ca s-a incalcat legea si trebuie verificat acest lucru.
Daca ati fost scos de sub urmarire penala inseamna ca au existat probe ca ati comis o infractiune.
Daca sub aspectul situatiei de fapt nu ati comis niciun act material din care sa rezulta ca sunteti autorul infractiunii atunci se poate discuta despre un proces cu statul.
Daca sunteti vinova nu inteleg ce vreti.
Asa cum s-a arat mai sus, putea fi si mai rau pentru dvs.
Eu am impresia ca domnul pledeaza nevinovat, altfel nu cred ca venea pe forum sa spuna ca se simte injosit, putea foarte bine sa chiuie de bucurie ca i s-a dat SUP.
@coroama- daca considerati ca sunteti nevinovat si v-au "hartuit" pe nedrept, mergeti mai departe.
Tocmai ca ar trebui, noi romanii, sa nu "zicem mersi ca am scapat" si sa ne cerem drepturile, iar cei vinovati sa raspunda, fie ca fac parte din Politie, DIICOT sau ce-or mai fi.Am impresia ca se ridica atat de usor din umeri....
Eu tind sa cred ca domnul este suparat de anumite drepturi fundamentale care i-au fost incalcate, dupa parerea sa, fara a se respecta sub aspect procedural legea.
Daca a fost filat este foarte mica probabilitatea ca sa existe erori...cu privire la vinovatie...
Amenda administativa se aplica intrucat nu vor sa il condamne penal si nu pentru ca ar fi nevinovat...
Diicot
suleimanmagnificul
Am fost audiat in calitatea de invinuit intrun dosar de contrabanda ...favorizarea infractorului,Am fost citat audiat de catre procurorul DIICOT iar dupa 4 ore ... (vezi toată discuția)