avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acuzat de contrabanda si grup organizat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acuzat de contrabanda si grup organizat

Nu stiu cum sa incep ,dar totusi imi iau inima in dinti si imi descriu in citeva cuvinte,ce se poate intinpla intr-o tara in care nu potii sa cistigi un ban sa traiesti decent ,nu ai servici medicale pe care sa te potii baza , nu ai nimic sigur de pe o zii la alta ,in schimb avem sevici secrete sau cum se numes ele DICOT ,ETC .ETC.Astazi 21 /10/2011 am primit o scrisoare de la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism ....prin care am fost informat ca sint scos de sub urmarirea penala.Am fost acuzat de contrabanda cu tigari in grup organizat si de conplicitate la contrabanda .Nu stiu ce sa fac dar ma simt foarte injosit de ceea ce mi sa putut intimpla ,am fost urmarit din 2009 ,telefonul ascultat ,familia urmarita ,mi sa violat dretul la libertate ,vreau sa imi fac dreptate nu stiu cui sa ma adresez,ma poate cineva ajuta .VA MULTUMESC.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2011
coroama, utilizator
Cel mai recent răspuns: coroama , utilizator 08:35, 24 Octombrie 2011
Imi cer scuze ca nu mam exprimat corect dar vreau sa mentionez ca nu am facut contrabanda cu nici macar o tigara si persoanele cu care am fost in grupul de suspecti nu le cunosc ,si in acea perioada mai mult timp am fost plecat in strainatate la munca.Acest caz a fost facut la comanda primarului din comuna din motive politice si nu ia reusit din acest motiv vreau dreptate.
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2011
coroama, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diicot suleimanmagnificul suleimanmagnificul Am fost audiat in calitatea de invinuit intrun dosar de contrabanda ...favorizarea infractorului,Am fost citat audiat de catre procurorul DIICOT iar dupa 4 ore ... (vezi toată discuția)
7 dosare penale,judecat i n stare de libertate frank_kvitta frank_kvitta o persoana,este cercetata penal,in sapte dosare penale,pentru 14 infractiuni,enumar cateva: conducere fara permis numere expirate vatamare corporala grava ... (vezi toată discuția)
Legalitate control vamal dandanaua dandanaua La trecerea frontierei in Romania, unei persoane i se face controlul vamal, i se spune ca exista suspiciuni ca ar avea pachete de tigari ascunse in rotile ... (vezi toată discuția)