avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

buna.am o nelamurire,daca am cumparat o masina care a fost inmatriculata in 2001 in momentul in care o voi transcrie va trebui platita si o alta taxa in afara de cea de transcriere?
Cel mai recent răspuns: daniel p , utilizator 13:39, 22 Octombrie 2011
cand va intra in vigoare ordonanta de urgenta a guvernului privind noua taxa auto a masinilor inmatriculate inainte de 2007?
e adevarat ca la cumpararea unei masini inmatriculate inainte de 2007 in momentul transcrierii va trebui achitata taxa de prima inmatriculare de catre noul proprietar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto/ 2012 Dg_Marian Dg_Marian Buna ziua! Intentionez sa cumpar o masina care are prima inmatriculare in anul 1993, in Romania, actualul proprietar a cumparat-o in anul 2010, eu, platesc ... (vezi toată discuția)
Impactul noii taxe auto dupa recuperarea celei vechi esk esk Buna ziua. Am o masina inmatriculata in data de 09.07.2008, la care am facut o actiune in instanta pentru recuperarea taxei, cu termenul stabilit in data ... (vezi toată discuția)
Taxa auto neclaritate !! gicapxo gicapxo buna seara am o nelamurie,am avut recent o masina inscrisa pe mine,am vanduto e si radiata de pe numele meu,eu fiind al treile beneficiar,eu am incris masina ... (vezi toată discuția)