Cred eu ca am un caz interesant.
In luna ianuarie 2011 am primit citatie pentru un partaj judiciar,la doua saptamani urmand sa plec din tara.Neavand timp am apelat la un avocat recomandat de o cunostinta.Am aflat acum ca acest avocat nu putea sa ma reprezinte pentru ca tatal acestuia este judecator pe,penal in acel tribunal.I-am platit banii ceruti fara sa semnez nimic cu dansul,acesta a pus alt avocat sa ma reprezinte fara acordul meu si fara sa-mi spuna.Am verificat dosarul si am gasit o delegatie depusa de acest al -II-lea avocat cu semnatura mea falsificata si depusa in febroarie ,data la care eu nu eram in tara.In acest timp s-a dat un IAP in care eu pierd procesul si trebuie sa platesc printre altele cheltuieli de judecata foarte mari(nu stiu de unde asa mari).Mentionez ca unchiul reclamantei este judecator la acelasi tribunal si ca intradevar ii datoram nepoatei 100 de mil lei vechi pe care trebuia sa-i inapoiez in iulie anul curent conform intelegerii verbale cu reclamanta.Insa tatal sau a provocat toate acestea.
Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie(avocatul 2 reprezentandu-ma in defavoarea mea nediscutand cu mine)?
Va multumesc anticipat!
Sincer, ce doriti? Sa formulati o plangere impotriva avocatului pentru ca va falsificat semnatura sau pentru ca va reprezentat interesele in mod dezastruos? Pentru falsificarea de semnatura, nu ajungeti departe, se va da in mod cert NUP... Pentru reprezentarea dezastruoasa a intereselor dvs, aveti posibilitatea sa-i faceti plangere la baroul de care apartine si eventual sa -i cereti daune, ce vor fi acoperite din polita lui de asigurare de malpraxis
Delegatie avocatiala
laura.s
Sunt proaspata in profesie si am o nelamurire
1. Am vrut sa inmatriculez o masina pe numele sotului meu. Mi s-a parut logic sa nu mai merg la un notar pentru ... (vezi toată discuția)