avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

In anul 2010 am avut angajati si am primit un usser si parola de la itm .
Unde le pot recupera pentru ca in 2011 nu am avut salariati si nu le mai retin .
Multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 23 Octombrie 2011
Buna seara, va duceti la ITM si depuneti o cerere pentru un nou user si o noua parola pentru noul Revisal. Userul si parola veche le puteti recupera tot de la ITM.
Userul si parola veche nu se mai recupereaza ... pentru obtinerea unui cont nou functional, sunteti obligati sa efectuati prima depunere a Revisalului - in varianta noua - la ghiseele ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal danlpl danlpl Buna, recent am introdus datele necesare pentru revisal, in revisalul vechi. Atunci cand am vrut sa le trec in cel nou, am constatat ca nu mai pot sa intru in ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters170028 ContSters170028 Buna ziua, am descarcat noua varianta a revisal-ului, o sa merg la ITM sa obtin parola si nume utilizator ( pentru a putea trimite revisal-ul on-line). Ce ... (vezi toată discuția)
Revisal marrietta marrietta mi-am creat cont pe revisal , pe versiunea veche ma loghez cu succes pe versiunea noua cf HG500/2011 nu reusesc, ce trebuie sa fac ??? Multumesc (vezi toată discuția)