avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

revisal

Buna ziua, am descarcat noua varianta a revisal-ului, o sa merg la ITM sa obtin parola si nume utilizator ( pentru a putea trimite revisal-ul on-line).
Ce date trebuie sa apara in el? Intreb asta deoarece vreau sa preiau datele din cel vechi in cel nou (si in cel vechi sunt pers care nu mai lucreaza - sunt cu CM incheiat).
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:49, 20 Octombrie 2011
Buna.
In momentul in care faci preluare din cel vechi, cel nou iti preia doar angajatii cu CM activi, cei care sunt cu decizii de incetare nu mai sunt preluati. Dupa ce faci preluarea trebuie sa faci verificarea fiecarui salariat in parte in ceea ce priveste corectitudinea datelor de indentificare, si se mai introduce salariu de baza, asa cum este prevazut in contractul de munca, si mai trebuiesc introduse sporurile . Sporurile nu se trec procentual, ci ca suma, adica daca ai 20 % spor de vechime, aplici sporul la salariu da baza asa cum este el prevazut in contractul de munca (salariu de baza poate fi diferit de la luna la luna).
Sper ca ti-am fost de ajutor.
Am inteles acum, va multumesc mult de tot pentru informatii.
O zi buna.
Pentru obtinerea unui cont nou functional parola si user -, sunteti obligati sa efectuati prima depunere a Revisalului la ghiseele ITM, in conditiile in care parola obtinuta entru vechea versiune nu va functioneaza pe noua versiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal danlpl danlpl Buna, recent am introdus datele necesare pentru revisal, in revisalul vechi. Atunci cand am vrut sa le trec in cel nou, am constatat ca nu mai pot sa intru in ... (vezi toată discuția)
Revisal 2011 Calinus Calinus Buna ziua.Sunt nou venita pe forum si as dori sa-mi spuneti daca pana acuma nu am operat deloc in noua versiune de revisal e vreo problema?lucrez la o fabrica ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters159916 ContSters159916 Buna ziua, Mi s-a instalat programul revisalul nou. Ce trebuie sa fac acum? Am inteles ca etse o parola care trebuie recuperata.Multumesc. (vezi toată discuția)