avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal 2011

Buna ziua.Sunt nou venita pe forum si as dori sa-mi spuneti daca pana acuma nu am operat deloc in noua versiune de revisal e vreo problema?lucrez la o fabrica de incaltaminte .Maine urmeaza sa primesc noua parola de la itm ptr a putea opera in revisal.Sper sa nu fie o problema mare.Si daca nu am operat deloc pana acuma in noua versiune decat in cea veche datele dupa 01.08.2011 se mai importa in noua versiune?Sper ca m-am facut inteleasa si va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:04, 26 Octombrie 2011
Pentru a primi parola si userul de la iTM , este obligatoriu ca prima depunere a REVISAL-ului sa se faca la ghiseele ITM-ului ... situatie valabila in cazul celor care nu au avut pana acum parole luate de la ITM sau a celor ai caror parole luate pentru vechea versiune nu sunt functionale pe noua versiune.

In noua versiune se preia c.i.m. active la 01.08.2011 ....
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal danlpl danlpl Buna, recent am introdus datele necesare pentru revisal, in revisalul vechi. Atunci cand am vrut sa le trec in cel nou, am constatat ca nu mai pot sa intru in ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters170028 ContSters170028 Buna ziua, am descarcat noua varianta a revisal-ului, o sa merg la ITM sa obtin parola si nume utilizator ( pentru a putea trimite revisal-ul on-line). Ce ... (vezi toată discuția)
Revisal marrietta marrietta mi-am creat cont pe revisal , pe versiunea veche ma loghez cu succes pe versiunea noua cf HG500/2011 nu reusesc, ce trebuie sa fac ??? Multumesc (vezi toată discuția)