avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salar minim pe economie ptr agent turism
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salar minim pe economie ptr agent turism

Care este salarul minim pe economie ptr un agent de turism cu studii superioare angajat la o agentie de turism touroperatoare cu contract de 4h?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: atalinna , utilizator 17:04, 25 Octombrie 2011
Daca angajatorul doreste ca un agent de turism sa aiba studii superioare si are asa ceva preavazut in fisa postului , atunci exista posibilitatea aplicarii coeficientului de ierarhizare prevazut de CCM pentru studii superioare .

MULTUMESC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar minim 2011 pe economie ptr cei cu studii superioare atalinna atalinna Buna ziua.Va rog sa imi precizati care este salariul minim pe economie ptr cei cu studii superioare.Am inteles ca din 2011 sunt o serie de modificari in acest ... (vezi toată discuția)
Salariu minim studii superioare epifanie epifanie Buna seara .Sant administrator al unui SRL cu capital privat al unei comune .Trebuie sa angajez o contabila ce are studii superioare..Ce salariu pot sa-i dau ... (vezi toată discuția)
Salarizare RACF RACF trebuie sa angajez pe cine in functia de mecanic sef pe u vapor pestaurant si nu stiu ce salariu nsa-i pun pe contract .va rog ajutati-ma (vezi toată discuția)