va rog sa-mi spuneti daca o societate comerciala trebuie sa contina in denumire si ,,Agent de asigurare SRL ,,? Daca da ,va rog sa-mi spuneti conform carei legi ,norme etc. .In cazul in care societatea mea se numeste ,,Popescu SRL,, ,nu am in denumire si sintagma de mai sus, si incasez comision din intermediere asigurari de la un broker partener ce repercursiuni sunt ?
O SC trebuie sa aiba un nume, o descriere a principalului/lor obiect/e de activitate: com, serv-prest, etc., precum si tipul societatii SRL, SNC, SCS, SA. E suficient sa va inregistrati cu aceasta noua activitate de agent de asigurari sau sa o schimbati pe cea veche, daca e cazul
Vreau sa va mai spun ca intermedierea de asigurari este reglementata de CSA si ar fi bine daca v-ati interesa si pe site-ul lor despre conditiile pe care trebuie sa le indepliniti!
Infiintare srl
camellia_camy
Buna ziua!As dori sa infiintez un SRL care printre altele sa aiba ca domeniu de activitate si asigurari non viata.Puteti sa-mi spuneti ce acte ar fi necesare ... (vezi toată discuția)