avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se poate amana termenul de licitatie ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se poate amana termenul de licitatie ?

S-a stabilit termenul la care va avea loc licitatia in cazul unui teren ipotecat prin credit de nevoi personale.
As dori sa stiu daca exista posibilitatea de solicita amanarea acesstui termen si care este modul in care pot face acest lucru, pentru ca mai am foarte putin pana atunci, respectiv 02.11.2011, ora 12,00.
Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 13:32, 23 Octombrie 2011
Singurul motiv pentru care se poate amana termenul este absenta licitatorilor. Dvs. nu puteti influenta cu nimic amanarea termenului.
Odata declansata procedura nu mai aveti ce face...
ati putea incerca cu o contestatie la executare si o ordonanta presed. de suspendare a executarii pana la solutionarea pe fond a contestatiei la executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cautiune executie cata35 cata35 Doresc sa suspend o actiune de executie si am inteles ca trebuie sa depun in intervalul de 15 zile de la comunicarea scoaterii la licitatie a bunului o ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita popapopas68 popapopas68 Acum o datorie de 150000 euro, credit pentru nevoi personalecu ipoteca si acum zece zile am primit o adresa de la executorul judecatoresc ca a avut loc ... (vezi toată discuția)
Contestatii si revizuri. ContSters60781 ContSters60781 Daca am fost somata la executare silita si am facut contestatie la executare si am cerut si suspendarea provizorie prin ordonanta presed si mi se acorda ... (vezi toată discuția)