avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... unde ma pot adresa dupa o cerere reconventionala?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

unde ma pot adresa dupa o cerere reconventionala?

buna ziua. sunt in litigiu cu angajatorul. m-am plans intre timp si la itm si alte organizatii. drept pentru care angajatorul a formulat o cerere reconventionala cerandu-mi daune sub motivati ca ca le-am adus prejudicii de imagine adresandu-ma acestor institutii.
unde ma mai pot adresa in aceasta noua cauza? as putea la itm??? simt ca am fost din nou presata si mi s-a luat un drept al meu si anume acela al petitionarului, nu?
Cel mai recent răspuns: iosif.kramar , utilizator 20:58, 24 Octombrie 2011
Multumesc tare mult. O seara frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere intampinare summergiulia summergiulia am fost citata ca parata in procesul de divort.Pe citatie scrie ca am obligatia de a depune intampinare,cu 5 zile inainte de termnul syabilit.Prinsa cu ... (vezi toată discuția)
Raspuns itm ContSters147303 ContSters147303 Buna ziua, Dupa 2 luni de asteptarea am primit in sfarsit si eu raspunsul ITM la o sesizare depusa care m-a uimit. Dansii imi raspund ca nu se pot ... (vezi toată discuția)
Am primit cerere reconventionala! iosif.kramar iosif.kramar Fiind in litigu cu angajatorul, am primit o cerere reconventionala de la un birou judecatoresc. Litigiul fiind abia in 2012 spre final. Eu cu angajatorul ... (vezi toată discuția)