avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... comisie primarie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

comisie primarie

Buna ziua! as dori sa stiu si eu ce se poate face impotriva comisiei de ingineri cadastru din cadrul unei primarii comunale daca acestia nu vor sa se prezinte la localizarea unei parcele de pamant.asta dupa ce ma adresat dumnealor cu cerere de acum un an in urma.va multumesc

Alte discuții în legătură

Comisia de fond funciar ContSters147428 ContSters147428 Buna ziua ! Cum se constitue comisia locala de fond funciar pentru constituirea dreptului de proprietate (legea 18/1991) ? Cum pot verifica componenta ... (vezi toată discuția)
Problema drum comunal ingradit ilegal toaderf toaderf Buna ziua, In anul 2005 am cumparat un teren intravilan in orasul Pantelimon, in tarlaua74, cu intentia de a-mi construi o casa. Terenul este situat langa ... (vezi toată discuția)
Cadastru gresit, teren vandut MihaG MihaG Buna ziua, Am nevoie de un sfat in ceea ce priveste situatia mea. Am un teren pentru care detin titlu de proprietate si pe care din 2007 incerc sa-l ... (vezi toată discuția)