avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit

buna ziua
in urma cu 5 ani am facut un credit la care am ipotecat casa, de un an de zile eu si sotul meu nu mai avem serviciu si nu mai pot plati rata, deci sunt pe punctul de a pierde casa.
exista vreo portita legala prin care pot beneficia de o amanare.
precizez ca banca mi-a dat deja un ultimatum
multumesc
Cel mai recent răspuns: aura_1 , utilizator 18:28, 24 Octombrie 2011
doar negocierea cu banca va poate amina executarea. sau o suspendare a executarii silite insa procedura cere depunerea unei cautiuni de pina la 10% din debit.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se impiedica o executare va rog cornel_t12 cornel_t12 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema dar in primul rand vreau sa stiti ca nu caut nici un artificiu de a scapa de obligatiile ce imi revin. ... (vezi toată discuția)
Contestare executare silita camelia_cazan77 camelia_cazan77 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum e cel mai bine sa procedez in urmatoarea situatie: am un credit ipotecar si un credit de nevoi personale cu garantie ... (vezi toată discuția)
Rate la banca andra2222 andra2222 Buna ziua,va rog sa ma lamuriti, am doua credite de nevoi personale si un credit ipotecar, din pacate nu reusesc sa mai platesc nimic , abia reusesc sa ... (vezi toată discuția)