Admit recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie si sesizarea Colegiului de conducere al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, in sensul ca:
Normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art. 205 si 206 din Codul penal, precum si prevederile art. 207 din Codul penal privind proba veritatii, abrogate prin dispozitiile art. I pct. 56 din Legea nr. 278/2006, dispozitii declarate neconstitutionale prin Decizia nr. 62 din 18 ianuarie 2007 a Curtii Constitutionale, nu sunt in vigoare.
Obligatorie, potrivit art. 414^2 alin. 3 din Codul de procedura penala.
Pronuntata in sedinta publica astazi, 18 octombrie 2010
:hammer:
Mmmmm! Este perfect legal sa devin marlan. Asa este si in U.E.?
P.S. INTREBARE: Pot insulta un judecator, direct, in sedinta publica?
acum cu reforma in politie,dosarele ies mai rapid.deci ceva tot e bine.
militia tot militie e :))poate schimba orice.
ma contraziceam cu r.gaby mai demult ca sustinea ca politia nu mai bate oameni la sectie,mai ales in bucuresti.ieri am vazut la stiri ca l-au omorat pe unu in arest,atata la batut militia,si in Bucuresti.
apoi sa nu ii injuri.
revenind la topic,eu ma bucur ca sunt abrogate cele doua legi...din mai multe motive :))
Calomnie
Anna31
buna ziua,va rog sa ma lamuriti
sotul meu a avut o relatie cu o persoana care ma insulta sotului fara sa ma cunoasca iar dupa ce si a dat seama ca nu mi poate ... (vezi toată discuția)
Acuze pe facebook
al3xn01
buna seara daca sunt cercetat intr-un dosar penal nefinalizat , o cunostinta pe facebook imi adreseaza injurii plus cuvinte jignitoare vrei sa omori ca pe ... (vezi toată discuția)